`t Strijkschuurtje, service en kwaliteit voor al uw was en strijkgoed

Strijkschuurtje Groede`t Strijkschuurtje biedt u de service om al uw was en strijkgoed te verzorgen.
Dit doen wij op een professionele en vakkundige manier waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. We doen onze werkzaamheden in geheel Zeeuws Vlaanderen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Ons bedrijf heeft een service die de mogelijkheid bied om uw was en strijk te laten ophalen en terug te brengen. 24 uur service is in ons bedrijf meer regel dan uitzondering.


Wij hebben onze service uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met het gerenommeerde en welbekend bedrijf “De ZON”. Hierdoor kunnen wij nog meer aan uw wensen voldoen door uw speciale was of strijkgoed te laten stomen en/of chemisch reinigen. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide verkoopafdeling die tegen een aantrekkelijke prijs wasmiddelen, vlekkenspray en wasverzachters verkoopt. Tevens verkopen wij o.a. fournituren, zoals ritsen, garen en elastiek.

`t Strijkschuurtje heeft ook een afdeling waarbij uw kleding aangepast of hersteld kan worden. Hierbij kunt u denken aan ritsen inzetten, zoom in broeken en herstelwerkzaamheden.

Al uw was wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld, daardoor spreekt het vanzelf dat ieder kledingstuk na werkzaamheden voorzien is van kledinghangers en of overtrek.

We beschikken over de meest geavanceerde machines waardoor we de meest uiteenlopende werkzaamheden op een vakkundige manier kunnen uivoeren.
Schroom niet om eens binnen te lopen of om prijzen op te vragen via contact op onze website, onze medewerkers zullen u vriendelijk te woord staan en aan uw wensen tegemoet komen.

Nu ook: verhuur van lakenpakketten (zowel particulier als zakelijk).


Wij staan garant voor service en kwaliteit.


Noordstraat 6
4503 AJ Groede

Tel. 0117 - 37 64 95
gsm 06 - 20 22 80 12

strijkschuurtje@zeelandnet.nl


Locatie in Google maps


Op- en afhaalpunten

zie onze service pagina